Arvostan

En edes tiedä, miten voisin eniten osoittaa arvostusta ystävilleni. Esimerkiksi tämä M joka tempaisee melkein joka kuukausi jostain Hämeestä asti Helsinkiin mun luo, perheellinen ihminen ja tekee normaalia työpäivää. Meinaan, ei lähe kaikilta. Ei edes Helsingissä asuvat poikkea muutaman viikon välein :-D Olen hyvin kiitollinen näistä M:n vierailuista. Ja kissat on kans. Kiitos, M!

Viimeksi vietettiin arkkitehtuuripainotteista sessiota: torstaina käytiin sekä Oodissa että mun työpaikalla. Esittelen työpaikkaani intona kaikille jotka viittii sinne lähteä, koska se on vaan niin kaunis. Uljas. Uusi ja upea. Käytiin myös vetämässä sushit ostarissa, koska torstaihan oli jo siis tavallinen arkipäivä – melkein kaikki oli auki. Kaupat, raflat. Otaniemen Konnichiwa on melko kova tässä sushihommassa!

Oodissa saa ottaa seinälle meneviä kaverikuvia, ja tietenkin niistä pitää ottaa kuvia :-D

Muuten oli ihan tavallisesti mukavaa. Koska olen intona nyt siitä tulevasta muutosta, jäätiin miettimään sitäkin, pystyisikö 140-senttisessä petissä nukkumaan kaksi ihmistä, vai otanko M:n vierasvuoteen mukaan. Siihen nähden, miten paljon pyörin ennen nukahtamista, parempi vaan roudata patja ja vuodevaatteet. Näin se menee.

Kulu, aika! Tule, muutto!

Vaan juurihan Hesarissa olikin juttu ajasta ja ajan kokemisesta ja suhteellisuudesta ja ”jos mikään ei muutu, aikaa ei ole”. Tuliko mieleen ikinä? Mulle ei. Iso ajatus. Googlaa Hesarin otsikko ”Aika käyttäytyy aivan eri tavalla kuin luulisi, kertoo italialainen kvanttifyysikko”, sieltä se löytyy. En viiti tähän leikkaaliimata, mutta mulla on kyllä .rtf uutisesta jos ketä kiinnostaa. Voin laittaa vaiks maililla tai mesellä tai jotain.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Arvostan

 1. Ensinnäkin, sun luona on tarjoilu ja huolenpito Ritzin luokkaa. Nukku-zen mahtavaa. Ritz with complimentary cats, ei huono. Ja viel arkkitehtuurii. Ku kumpikin tuntee olevansa nk. Saamapuolella, on asiat hyvin. 😍

  Toisekseen, laita vaan se rtf tänne. Aika kiinnostaa aina.

  Nähdään taas, uudessa kodossa vissiin, kivutonta muuttoa!

  Liked by 1 henkilö

  1. Ritzissä kuuleman mukaan just nukutaankin lattialla vaahtomuovipatjalla. No eiku, kun kerta on kelvannut ja uni maistunut, niin hyvä näin! Asiat hyvin.

   rtf mailissa.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.