Sekasalaattia vuoden päätteeksi

Nyt ei helposti onnistu nää ruokahankinnat meikäläiseltä. Jouluaattona söin pinaattilettuja ja tuorepastaa, nyt uudenvuodenpäivä taitaa mennä klementiineillä ja rahkalla. Huoh. No niin, draama poikki. Toki mulla on puurotarpeita aina, ja vettä saa hanasta.

Viehättävää iltaa 15-viikkoisten kisupentujen kanssa vietetty Vantaalla! Sai tuoda kaverin mukana, joten mä toin K:n. Kohta hän on tavannut kaikki mun kaverit, mistä on hirveesti iloa tulevaisuudessa. Hyvää seuraa ovat he kaikki! Niin, siis takaisin kissoihin. Mainio lattialeiri oli, 7 ihmistä ja 9 kissaa, joista 6 pentuja. Awesome! Sain Naukulan mammalta vielä ihastuttavan pöllöriipuksen lainaan, kun kehtasin vihdoin pyytää.

Vähän tämmöiseksi se sitten meni

Ehdin vielä illalla Stokkalle kattomaan, olisiko niillä jotain kivaa Finlaysonin lakanaa. Ei. (Olin laittanut kaksi settiä Pelastusarmeijalle, siksi mulla on nyt oma lupa ostaa uutta :) Paikkasin tänään menemällä Finlaysonin omaan myymälään miinus 50% aleen. Ainakin kaksi lakanaa olisi helposti lähtenyt mukaan, olivat kauniita ja hyvällä alehinnalla. Otin vain yhden. No, Iittalat ja Arabiat oli siinä vieressä, hiukan annoin niillekin rahaa vastineeksi yhdestä kisulle menevästä lautasesta ja neljästä ihmisille menevästä. Hitsin hyvät alet sielläkin. Nyt on metsästäjä-keräilijävietit taas hetkeksi tyydytetty.

Mitäs muuta. En jaksa nyt varsinaista vuosikatsausta kirjoittaa, mutta ehkä huippuhetket.

Tammikuu: DocPoint, Foodie, hengitysvaikeuksia. Helmikuu: jälleen syöpä, tällä kertaa parantumaton. Maaliskuu: K takaisin maailmalta ja Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Huhtikuu: vähän romahin, mutta myöskin sain Kelan ja sossun kyydit (ne liittyy fyysiseen kuntoon, ei romahukseen). Toukokuu: romahtelun parantelua. Kesäkuu: paljon terapeuttisia ajeluja ympäristössä ja kommunikaatiota P:n kanssa. Heinäkuu: LOMA, ja hukkaan mennyt treffipalstakokeilu. Elokuu: uusi työtalo ja ostari samassa – juhlaa! Syyskuu: R&A. Lokakuu: ruoka- ja kirjamessut. Marraskuu: Kinky Boots, Muji, Bohemian Rhapsody. Joulukuu: Tipsu Taikatalvi, vuokrasoppari, LOMA, M kyläilemässä.

Hitsin paljon on muuten ollut hyviä vierailuja vuoden mittaan! Kiitos, ystävät!

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Sekasalaattia vuoden päätteeksi

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.