Valvominen ei lempparipuuhaani

Eipä siitä meditaatiokurssista paljon iloa ollut, kun en ole yhtään jaksanut keskittyä niihin harjoituksiin kurssin jälkeen(kään). Tavoitteeni oli saada vähittäin parempi impulssikontrolli, että esim. en ryntäilisi ylteensä tekemässä sitä ja tuota, vaan etenisin järjestyksessä: ensin tuo loppuun ja sitten vasta tuo. Ja että pää päästäisi mut nukkumaan! Mut sitä ei ainakaan. Nytkin kello tuli puoli kolme ja kyllästyin olemaan petissä kuuntelemassa pään tivolia (ja aivastelu, se vasta kyllästyttääkin!).

Onnistuisiko edes se hitaasti syöminen, jos oikein keskittyy ja hokee sisällä päin ”Ana, syö hitaasti, SYÖ HITAASTI”?

Vituttaa tää valvominen. Enää ei tunnu mitkään pilleritkään auttavan. Vaikka voi tää olla sitäkin, että aamulla nukuin pari tuntia tiputuksessa. Se alkaa olla paras ajankäyttömuoto, kun on vain yksi käsi eikä jaksa seuralaisia.

PS. Voi tietysti olla, että kurssin aikana mulla oli isompia ongelmia ja siksi menin sinne, mutta nyt kun taas ns. ainoa oikea ongelma on nää valvomiset, niin tuntuu melkein kuin ei mitään oiskaan. Pää on kasassa muuten!

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Valvominen ei lempparipuuhaani

 1. Aikoinaan joogaleirillä jätin illan ”rauhoittavat” harjoitteet tekemättä, koska tulin niistä yliaktiiviseksi. Sama koski meditointeja. Mun meditaatio on lukeminen, palapelit ja neulominen. Muu aktivoi ihan liikaa.

  Liked by 1 henkilö

    1. Ei meilläkään. Ei ole tarpeeksi isoa pöytääkään. Siks´pä on iso pahvi, jonka päällä palapelityömaa, ja joka on sohvan alla jos sitä ei olla tekemässä. Sohvan alla on sen verran ahdasta, ettei kissat (yleensä) ruovittele siellä pahasti, joten harvemmin joutuu tekemään uudestaan jo tehtyjä kohtia.

     Tosin nyt ei ole vuoteen ollut palapeliäkään (onneksi, ehtii tekemään muutakin ja pääsee silti suunnilleen ajoissa nukkumaan :D).

     Liked by 1 henkilö

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.