Remp remp möyk möyk

Tästä se remppamöykkä sitten alkoi. Klo 7-18 poikkeavista ajoista piti ilmoittaa etukäteen, nyt jo fail kahdesti ja remppa on kestänyt kolme päivää. Aivan, ne näkyy poraavan lauantainakin kertomatta etukäteen.

Poraus, niin. Jos oltais tiedetty, että porausta tulee nyt jo (meitähän varoitettiin vasta piikkauksesta, ja sen pitäisi alkaa kun ollaan jo muutettu) oltaisiin toki voitu muuttaa aiemmin. Nyt sitten pitää odotella yli viikko vielä. Onneksi kissat ei ole ihan hirveästi nyreissään möykästä. Lähinnä ne kyttää, mitä mä tykkään asiasta, ja jos mä en välitä, ei nekään niin kovasti. Alakerran Rinsessa sen sijaan ilmaisee ei-tykkäävänsä, mutta hän pääseekin muuttamaan varmaan kohta.

Kävin kirjastossa ja ruokakaupassa. Talvisaikaan liikkuminen käy vaikeammaksi koko ajan, hengästyn heti vaikka olisi keppikin mukana avustamassa. Onneksi naapuri osui ruokapuotiin samaan aikaan, sain kantoapua. Tavallisestihan käyn työpaikan ostarilla ja sieltä taksilla kotio, mutta nyt en ollut siis käynyt siellä päinkään pariin päivään.

Sisko soitti aamulla. Tässä on nyt ollut jokusen verran kommunikaatiota eri suuntiin siitä, juhliiko hän kasikymppisiään kolmen viikon päästä vai kuin. Saattaa päätyä siihen, että juhlia ei ole, mutta käymään saa mennä. Ja mehän mennään sitten varmaankin. – Tämän saman juttelun varrella tuli ilmi, että siskonpoikani, joka ei ole juuri kouluja käynyt, keskustelee äitinsä kanssa kirjoista, joita ovat lukeneet jne. No mut hiton hyvä. En tiennyt! Menin katsomaan sen fb-profiilia, ja good grief, sehän osaa myös kirjoittaa, välimerkit ja kaikki! Pyysin sitä fb-kaveriksi ja se torjui, koska ei tajunnut kuka mä olen. Yritettiin korjausliikettä, mut nyt se menee varmaan niin päin, että hänen täytyy pyytää mua, koska mulla ei enää ole mahdollisuutta pyytää häntä!

Ajatelkaa, jos tämä toteutuu, sit mulla ois kavereina yhden siskon tytär ja toisen poika. Hyvin erikoista ajatella omaa elämääni näin. Mutta ehkä fb on just sopivan etäinen kanava yhteydenpitoon :-D

Toisen siskon poika, se paukuttaa sekä blogissa että feisbuukissa kovaa. Mä en vaan nyt ainakaan vielä meinaa pyytää sitä kaveriksi. Ei piä olla ahne, Ahmed!

– – –

Nyt olis designmyyntiä Kaapelilla viikonlopun ajan. Meinasin alunperin, mutta ei nyt kyllä kun hätinä selvisin hengissä tuosta kirjasto+kauppa -rytäkästä. Enkä tietenkään edes tarvitse mitään. (Paleleekin, koko ajan.)

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Remp remp möyk möyk

  1. Voi ei, kuulostaa tutulta. Meidän yläkerran yläkerrassa alkoi heti vuoden alussa remppa, koska omistajat ovat vaihtuneet. Niinpä mekin kuunnellaan nyt Hupsujen kanssa _vaihteeksi_ betonin poraamista aamusta iltaan… Täytynee keksiä jotain aktiviteettia aina välillä tai menee HERMO. Onneksi te pääsette pian möykkää pakoon!

    Liked by 1 henkilö

    1. Mähän pääsen töihin pakoon (paitsi lauantaina) mut kissat. Miukumaan P sanoo et kyllä kissat pärjää, mutta äh. En tiä. Onneksi tosiaan päästään pois.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.