Vegaaninen laskiaispulla – uhka vai mahdollisuus?

Ooookei, testing. Tässä vaiheessa ei vielä voi erottaa, kumpi on kermavaahtoinen mantelimassapulla, kumpi vegaaninen kauravaahdolla.
Kuljetus, pikainenkin, lie vaikuttanut jompaankumpaan pullista. Enemmän kuin aavistus…
No jep! Testi sulahti. Vegaaninen ilmiantoi itsensä viimeistään hillolla!
Mjäm-mjäm! Vegaaninen ei ole niin makea kuin aito, toisaalta veggulin hillo on suorastaan ällömakeaa. Mutta hirveän hyviä olivat kumpikin, ei ollut mitään tuskaa syödä kaksi yhdellä kahvitauolla!
Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Vegaaninen laskiaispulla – uhka vai mahdollisuus?

  1. Laskiaispullaa! Piti ihan googlata, että milloin on laskiainen, pitääkö kiireesti hankkia pullantekotarpeet. Laskiaisen takia ei vielä (3.3 sunnuntai ja 5.3 tiistai), mutta toki pulla hyvin kelpaa muulloinkin.

    Liked by 1 henkilö

  2. Muutama vuosi sitten oli vielä ihan kamalaa kasvikermatäytettä, mutta kauravaahto on hyvää! Hillo vaan pilaa pullan kuin pullan, aito laskiaispulla pitää olla mantelimassalla!

    Liked by 1 henkilö

    1. Kauravaahto on yllättävän hyvää! Ei kestä ihan yhtä hyvin muodossa kuin kermavaahto, mutta ihan tarpeeksi hyvin. Ja ainahan voi syödä silmät kiinni, jos ulkonäkö häiritsee :)

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.