Ei

Ei menny ihan suunnitelmien mukaan. Pipi iski taas viime yönä, eli en ole nukkunut. Söin miniannoksen puuroa ja kamomillateetä ennen lekuriin lähtöä, mutta nekin on tulleet jo ulos. Yläkautta. Nukkumatta ja syömättä ei oo leffaan lähtöä eikä mitään muutakaan.

Onneksi nykyään vuosilomalla sairastuessa saapi lomapäivää takaisin vastaavan määrän lääkärintodistuksella. Jei.

8 vastausta artikkeliin “Ei

  1. Hyvä Ana! Kovin moni ei varmaan ole vielä oppinut käyttämään tuota hyötyä lomalla sairastaessaan. Mutta muista ilmoittaa esimiehellesi sairastumisesta :)

    Liked by 1 henkilö

  2. Tätä on toistunut nyt aika pitkään. Alan pelätä että se kroonistuu. Todella isoa skeidaa, jos. Siinä voi mennä jopa kollipojan hankinta pauselle. Mutta en nyt vielä maalaa pirua. Kunhan tämänkertainen menee ohi, tiputan lisää pois ruokailusta: nythän jo vältän kaaleja ja olen jättänyt kahvin pois. Teen jätän pois. Lekuri ehdotti että jättäisin pois kaikki missä on hiivaa. Yes Sir, anything you say Sir. Maitotuotteista olen napsinut vain juustoa, lekuri ehdotti senkin dumppaamista. Ehkä. Kai se juusto voi mennä jos ei leipääkään…

    Voi kun olisin huomenna niin kunnossa, että pääsisin hakemaan koivuntuhkauutetta!

    Tykkää

    1. Joo toivottavasti ei. Netistä vaan kävin kattelemassa juttuja… joillain on huonomminkin tää sama asia. Veikkaan, että tänään heräsin taas terveenä. Mut päivän mittaanhan sen vasta näkee.

      Tykkää

  3. Menee… tulee.. menee… tulee… Ruokarajoituksia kovasti, eiköhän se sillä. Kun mitään toimivaa lääkettäkään ei ole.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.