Hip

Nyt ei enää harmita Divine tai sen puute. Keksin kolmannen vaihtoehdon party costumeen – yritän aina löytää jotain toisenlaista, kun esim. nuoruus, kauneus tai sexxikkyys ei onnistu näillä parametreilla. Hienosti meni! Olin respassa tunnin, tapasin kaikki viaraat ja sain paljon hymyjä ja kehuja outfitistä. Sitten siirryin itekin salin puolelle, ja musiikki alkoi tanssittaa pertsastani kasvavia jalkoja ja näitä toisia haarakkeita tääl ylempänä. Ihan erinomaiset deejiit, mutta omiapa ovat. Sääli, etten jaksanut olla kuin pari tuntia, koska vilpittömästi tykkään tuollaisesta klubimeiningistä, mutta eihän sellaiseen enää pääse käsiksi näillä kilometreillä. Paitsi just jos on ihan omat bileet, kuten nää.

No huoh. Mutta paree näin, en oo ihan niin kunnossa että kannattaisi riehua tuntikausia, vaikka onkin hyvät pillerisatsit alla. Huomenna ehkä vielä pystyn kävelemäänkin, kun nyt lähdin ajoissa.

Lisäksi: nyt loppui yks iso stressi! Vielä noita kotitarpeiksi riittää, mutta olis tosi palkitsevaa, jos esim. vatsakivut nyt loppuisivat tähän.

6 vastausta artikkeliin “Hip

  1. En halua enää muistaa! Stressi on siirtynyt menneisyyteen! Nukuin melkein 10 tuntia ILMAN HERÄÄMISTÄ VATSAKIPUUN. Olen siis oikeasti levännyt. Enkä herännyt muutenkaan kuin sen verran kun pikkukissa leikki hulluna kilinähiiruillaan. En jaksanut laittaa korvatulppia vaan nukahdin muuten vaan. Oijoi. Mahtavaa.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.