Ehkä elämäni parasta aikaa

Ei voi valittaa yksinäisyyttä eikä nälkää. Niin hienojen eväiden kanssa on tänne tultu, ja palvelu pelaa kaikilla tasoilla! Fyysisellä ja henkisellä. Ihmiset pitää musta huolta! Olen ihan otettu ja tyrmistynyt, kun tavallisesti sitä on vaan ite pyrkinyt aina suorittamaan ja suorittamaan. Jopa lekuri ihan oma-aloitteisesti jatkoi saikkua viikon loppuun.

Eilisille vieraille unohdin kerrassaan konmarittaa, mutta seuraavan kerran kun tulevat… Tämänpäiväiselle sain oikein hyvin vaatteita menemään, on meinaan melkein mun pituinen nainen, hiukan ohuempi vaan. Helppo päätellä, että sukulainen. Mutta ei lue kirjoja, ei kuuntele musiikkia eikä kato leffoja – onko sittenkään ihan sukua?! Epäilyksen siemen! Vaan hänen tyttärensä lukee kyllä paljon, sain menemään muutaman kirjan sinne suuntaan.

Työpaikalla kävin sen verran, että herättelin pomosia miettimään nyt viikolla mun tulevaa työnkuvaa, koska aion vetäytyä noin 50% osa-aikaiselle. Kela tulee hyvin vastaan. Voin aloitta osa-aikaisuuden heti ensi viikolla, joten sitä ennen pitäisi olla jotain edes raakaa suunnitelmaa.

Edelleen olen jatkanut pinnaamista kaikista riennoista, joihin olen riennähtänyt vielä viime vuonnakin. Elokuviin menisin, mutta kun siellä ei ole mitään uutta kiinnostavaa, ja kaikki kiinnostavat on jo katottu. Plää.

3 vastausta artikkeliin “Ehkä elämäni parasta aikaa

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.